Nadiyya Arabians

Arabians and Photography

Prijzen

Voor een fotoreportage nemen we ruimschoots de tijd, een fotoreportage is vrij in te vullen naar uw wensen, of het nu potret foto's zijn of actie/rij foto's dat mag u bepalen.
Na afloop ontvangt u digitaal 10 foto's op formaat 900x600 voorzien van een klein watermerk en indien u wenst een vermelding naar uw eigen site. Overige foto's komen in een online album te staan waaruit u eventueel foto's kunt nabestellen, die tarieven vindt u verder op deze pagina.
Kosten:
GRATIS, u betaald alleen een reiskosten vergoeding!
Gezien ik voornamelijk met de auto zal reizen en de fotoshoot geheel gratis is zal er een reiskostenvergoeding gevraagd worden. Dat is €0,30 per km vanaf postcode 4758 AT. Reiskosten worden berekend over de heen én terugweg. Om privé redenen reis ik niet verder dan 30km, gelieve hiermee rekening te houden als u een afspraak wil maken, eventueel op uitzondering en bij goede afspraken kan ik iets verder reizen.
Geen reiskosten als de fotoreportage binnen een straal van 5km bevindt!
Evenementen
Regelmatig bezoek ik evenementen of locaties waarbij ik de camera bij heb. Mocht u daar foto's van willen hebben kunt u deze nabestellen volgens de tarieven die verder op deze pagina vermeld staan. Ik stuur u dan een pagina toe waar alle foto's op staan en u een keuze kan maken. 
Prijzen:
Digitaal:
Maximaal 30 foto's op cd-rom met formaat van 900x600 en voorzien van klein watermerk. Prijs €5,- incl verzenden
Geprint:
Foto's worden door erkende drukkerij afgedrukt op fuji supreme fotopapier.
10x15/13cm per stuk €0,20 *
13x18cm per stuk €0,30
20x30cm per stuk €2,50 --> ACTIE nu voor €2,-!
Posterformaat 30x40cm per stuk €5,-

Prijzen zijn exclusief verzenden tenzij anders vermeld staat! 
* GRATIS verzenden bij afname vanaf 50 stuks!

.:. ontwikkelen van de foto's en het uitsturen kan soms langer duren, houdt u rekening mee met een gemiddelde levertijd van 2 weken .:.